Çekiliş Düzenlemek Instagram Hesabıma Zarar Verir Mi?

27 Mayıs 2022 - Cuma
Çekiliş Düzenlemek Instagram Hesabıma Zarar Verir Mi?

Çekiliş Ofisin’de, güvenilir Instagram çekilişi yapmak oldukça pratik ve sıklıkla kullanılan bir yöntemdir. Öncelikle katılmak için yeni çekiliş butonuna tıklamanız, ardından sistem tarafından istenilen link kısmına, hazırladığınızın postun linkini girmeniz gerekmektedir. Linki almak için yapmanız gereken, sadece postun sağ üstünde yer alan üç noktayı tıklayıp, bağlantıyı kopyala seçeneğini seçmenizdir. Ayrıca başka bir yöntem olarak da post üzerine tıklayarak, alan adının tarayıcıda gözükmesini sağlayabilir ve tarayıcınızın üzerinde çıkan linki kopyalayabilirsiniz. Bu işlemler sırasında Instagram hesabınızda hacklenme, ele geçirilme, takipçi sayısında düşüş, takip sayısında artış gibi kontrolünüz dışında gerçekleşen, hiçbir sorunla karşılaşmazsınız. Daha fazla takipçi, daha büyük bir Instagram ağı ile buluşmanızı sağlayan çekilişler, hesabınızın tanıtımına önemli katkılarda bulunmaktadırlar. Stratejik ve planlı yapılan çekilişler hesaplarınıza asla zarar vermeyecektir. Bunun için yapmamız gerekenlerin başında;

● Markanızla ve yaptığınız işle alakalı çekilişler düzenlemek
● Sektörle ilgilenmeyen kişilerin hesaba davetini engelleyecek çalışmalar yapmak
● Takipçilerin motivasyon ve niyetini doğru analiz etmek
● Hizmetinizle gerçekten ilgilenen kitlelere ulaşmak
● Stratejik çekilişler düzenlemek ve üzerine araştırmalar yapmak
● Rastgele çekiliş yapmaktan kaçınarak, kaliteli takipçilere sahip olmak
● Alanınızda faaliyet gösteren diğer markalarla birleşerek, çekiliş düzenlemeleri yapmak
● Belli bir tarzda devamlılık sağlayan çekilişler düzenlemek

Gerekmektedir. Markalaşmak ve sürekli yükselen bir büyüme ivmesi kazanmak için çekilişlerini doğru periyotlarda gerçekleştirmeli ve kaliteden asla ödün vermemelisiniz.



Çekilişe Katılacak Kitleyi Instagram Yönetim Şekliniz Belirler

Instagram çekiliş işlerinizde, kaliteli takipçilerin kalıcı olarak sizleri tercih etmesi için amaç belirlemelisiniz. Amacınızı gerçekçi ve özgün kılmanız, akılda kalıcılık açısından marka değerinize yardımcı olacaktır. Ne istediğini bilen sağlam ve odaklanmış bir çekiliş herhangi bir risk faktörü oluşmasını da engelleyecektir.



Dürüst ve adil bir çekiliş yapmak oldukça önemlidir. Çekilişlerde objektif bir şekilde kazananı açıklamamız gerekmektedir. Doğru ilgi ve alakayı sağlamanız için, takipçilerinizin ilgisini çekecek ürünü onlara hediye etmelisiniz. Hediye ettiğiniz ürünün, sunduğunuz hizmetlerin kapsamı içerisinde olmasına son derece dikkat etmelisiniz. Sunduğunuz hizmetlerden bağımsız hediyeler gönderimi yapmanız, organik takipçi sayınızın düşmesine ve dışarıdan gelebilecek diğer tehlikelere karşı sizleri çaresiz bırakabilecektir. Örneğin danışmanlık hizmetleri sunan bir firma olarak, herhangi bir kişisel gelişim paketinizle ilgili, indirim kuponlarını çekilişiniz kapsamında hediye etmelisiniz. Kısacası alanınızla alakalı hediyeler göndermeniz, doğabilecek takipçi kaynaklı sıkıntıları azamiye indirecektir.



Doğru Çekiliş Yöntemleri Sayesinde Korkuya Yer Yok

Mümkün olduğunca çekiliş koşullarını basite indirgeyerek, hesabınızda oluşacak algoritma sorunlarının önüne geçebilirsiniz. Bu katılımları basite indirgerken, ürün alanınızla ilgilenen organik takipçilerinizin anlayacağı bir dil kullanmalı ve böylece dışarıdan gelebilecek inorganik takipçilerin engellenmesini sağlamalısınız. Sadece çekiliş kazanmak uğruna gelen bu tarz takipçiler, dikkat etmediğiniz takdirde hem organik takipçilerinizin heveslerini kıracak, hem de gereksiz bir algoritma sorununa yol açacaktır. Yine bu sorunların önüne geçmek ve zarar görmemek adına, konu ile ilgili başka bir organik arkadaşını etiketlemesini isteyebilirsiniz.



Sitemizin sizi yönlendirmesinden faydalanarak, internet adresimizde bulunan post linkini doldurduktan sonra, göster butonuna tıklayarak, açılan kısımda sistemin post analizleri sonuçlarını ayarlamasını bekleyin. Sistemin analizleri tamamlandıktan sonra aşağıdaki kısımda asil sayısı, yedek sayısı ve katılım sayısı gibi çekiliş bilgilerinizi onaylayabilirsiniz. Güvenli ve adil çekiliş yazılımlarını sizlerle buluşturan sitemizde, başkalarıyla ortak bir çekiliş düzenlediyseniz daha fazla link ekle butonunu kullanarak yeni linkler girebilirsiniz. Ayrıca yorumları birleştirme seçeneklerini kullanarak ortak bir yorum havuzuna ulaşabilirsiniz.



Doğru Bir Çekiliş Yapmak İçin Bazı Kurallara Dikkat Etmelisiniz

Bunun yanı sıra çekiliş sürelerine çok dikkat etmelisiniz. Çekiliş süresi uzadıkça katılımcı sayısının düştüğü hemen her çekilişte karşımıza çıkan büyük bir sorundur. Bu sebepten çekilişlerin süresini uzun tutmadan, bir ya da üç gün aralığında bitirmelisiniz. Daha uzun süren çekilişleriniz, takipçi ilgisini düşürecek ve takipçilerinizle oluşturacağınız iyi bir etkileşim ağını sekteye uğratacaktır. Kısacası güvenli bir çekiliş için adeta bir emir kipi gibi hayatınızda bulunması ve unutmamanız gereken kurallar şunlardır;

● Hedef kitle ve amaca uygun etiketler kullanarak, gönderiye ilgiyi artır.
● Doğru etiketlemelerin, hesabın üzerinden kazandırdığı ticari geliri analiz et ve devamlı kontrol altında tutmaya çalış.
● Çekilişinizi tanıtırken, tarih, ödül ve süre gibi bilgileri kitlene duyurmayı asla unutma.
● Yalnızca çekilişe katılıp ardından gidecek olan takipçileri engellemek adına, diğer firmalarla iş birliğine git.
● Takip etmesini istediğin tarzda insanların, ilgisini çekeceğine inandığın ürünü çekiliş yap ve hediye et.



Instagram’da Profesyonel Bir Satış Bilgisine Hâkim Olmak Oldukça Önemlidir

Instagram’da etkili bir satış yapmak için denenen çekiliş hizmetlerinin, olumlu bir sonuç vermesi açısından, iyi bir Instagram satış bilgisine sahip olmak oldukça önemlidir. 2010 yılının ekim ayında yayın hayatına başlayan bu uygulama, kullanıcılarına fotoğraf ve video paylaşım imkânları sunmaktadır. Kullanıcıları arasında çıktığı yıldan bu yana hızla popülerlik kazanan uygulamanın, 2019 yılı itibari ile günlük aktif kullanıcı sayısının 400 milyon olduğu tahmin edilmektedir. Oldukça geniş kitlesi olan bu uygulamada, satış yapmamız için bilmemiz gerekenlerin başında, iyi bir gözlem gelmektedir.



E-ticaret alanının en önemli uygulama alanlarından biri olarak hayatımızda bulunan Instagram, yüksek başarı sahibi ve satış gelirleri yüksek mağazaları içerisinde bulundurmaktadır. En iyi satış deneyimi için bu mağazalardan öncelik olarak gördüklerimizi takip etmeli, inceleme ve analizlerde bulunmalıyız. Başarılı bir satış ivmesi yakalamak adına, öncü mağazaların satış stratejilerini gözlemlemeli ve kendimize uyarlamalıyız. Instagram hesabımıza herhangi bir zarar gelmeden, risklerden uzak anketler yapabilmemiz adına, bu platformda satışların ne şekilde yapılacağına dair hazır bir alt yapı bilgisine sahip olmamız, oldukça önemli bir kuraldır. Güvenli ve kaliteli bir Instagram satışı için uymamız gereken kurallardan bazıları şöyle sıralayabiliriz;

● İnternet ve sosyal medya mecralarından en çok satılan ürünler hakkında, pazar araştırmaları yapmak.
● Instagram’da e-ticaret üzerinden satışa çıkan ürünleri inceleyip, gerekirse fikir edinmek adına numune satın almak.
● Alanınızla ilgili rakibiniz olabilecek firmaların ürünlerini pazarlarken, hangi stratejileri kullandığını incelemek.
● Satış, anket ve başlık etiketleri gibi konuların paylaşımını doğru zamanlarda yaparak, en çok aranan ürünler olmasını sağlamak.
● Dürüst ve güvenilir bir satıcı olduğunuzu göstermek adına, sürekli hesap giriş yaparak, farklı görsel temalar kullanmak.



Instagram Çekilişleriniz Konusunda Sizlere Yardımcı Oluyoruz

İnstagram satışlarını öğrendikten sonra, düzenleyeceğiniz anketler konusunda sizlere yardımcı olan sitemiz, 1000 yoruma kadar ücretsiz çekiliş imkânlarını sizlerle buluşturuyor. Tamamen güvenli bir çekiliş deneyimi için, müşteri memnuniyetinden ödün vermeden, sizlere sürekli bir hizmet ağı sunma gayretiyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hemen her gün akıllara takılan soru çekiliş düzenlemelerinden doğabilecek zararlar konusudur.



Sizlere sunduğumuz uzman bilgiler ışığında bilmenizi isteriz ki, çekilişlerinizin güvenli olması tamamen sizin elinizde. Doğru kullanıldığında beğeni ve etkileşim yağmuruna tutulacağınız çekilişler sayesinde, daha fazla büyüme ve takipçi sayısına rahatlıkla ulaşabileceksiniz. Çekiliş Ofisi olarak adil ve güvenilir algoritmamızla birlikte 7 gün 24 saat boyunca çözümleri sizlerle buluşturuyoruz. Marka güvenilirliğini yükseltmeniz adına, güvenli çekiliş hizmetlerini sizlerle buluşturan çözüm ortağınız olarak, mutlu referanslarımızın güvencesi ile her an yanınızda olmaya devam ediyoruz.