Instagram Çekiliş Kazanma Hilesi Var Mı?

30 Mayıs 2022 - Pazartesi
Instagram Çekiliş Kazanma Hilesi Var Mı?

Instagram çekilişlerinin sayısı günden güne daha da artmaktadır. Bu denli çok çekilişin yapılması akıllara farklı sorular da getirebilmekte. Bazı kullanıcılar bu çekilişlerde hile yapılabilir mi diye merak etmekte. Sistem genel itibariyle yapay zekaya dayandığı için bu zordur. Bizim sitemiz üzerinden yapılan çekilişlerde herkesin şansı eşittir. Daha çok yorum yapılması istenen çekilişlere fazla yorum yaparak şansınızı artırabilirsiniz.



Günümüzde en çok kullanılan sosyal medya platformu Instagram’dır. Kullanıcılar takipçi sayısını arttırabilmek adına farklı yollara başvurabilmektedir. Bu yollardan bir de çekiliş yapmaktır. Çekiliş, yüksek takipçili kullanıcıların belirli kurallara uyan takipçileri arasından birkaç kişiyi rastgele seçerek ödüllendirmesidir. Fakat bu sistemi bir uzman desteği olmadan yürütebilmek oldukça zordur. Bu nedenle bu işte uzman bir kuruluşla çalışmak en mantıklısıdır. Biz firma olarak müşterilerimize Instagram çekiliş girişimlerinde faydalanabilecekleri bir yazılım sunuyoruz. Son derece stabil çalışan bu yazılım sayesinde yapılan çekiliş daha hakkaniyetli ve profesyonel olmaktadır. Çekilişin adil yapılabilmesi için gerekli olan tüm kriterlere sahiptir. Tamamen sizin direktifleriniz doğrultusunda hareket eden sistem belirlediğiniz kriterlere göre rastgele seçim yapmaktadır. Hiçbir şekilde yanılma payı yoktur ve kriterlerin dışında bir seçim yapması imkansızdır. İnsan müdahalesinin sıfır olması hasebiyle de usulsüzlük imkânı bulunamaz. Tamamen yapay zekaya dayalı olan sistem algoritması son derece güvenilirdir.



Kurmuş olduğumuz bu sistem sektörde en çok tercih edilen sistemlerden biridir. Bu nedenle bize duyulan güven en üst seviyededir. Firmamızın ismini çekiliş esnasında paylaşmanız size duyulan güveni de arttıracaktır. Bu sayede hem daha yüksek bir katılım sağlanacak hem de takipçi sayınız artacaktır. Çekiliş yapmak için sitemizdeki yönlendirmeleri takip etmeniz yeterli olacaktır. Son derece basit bir işlemler silsilesinden sonra tek yapmanız gereken çekilişi gerçekleştirmektir. Size sunduğumuz bu fırsattan yararlanmak bu denli kolaydır. Ayrıca uygun fiyat politikamız sayesinde her bütçeye de hitap edebilmekteyiz. Eğer bu kolaylıklar seni de cezbettiyse sen de hemen çekiliş yap!



Sistem Nasıl İşlemekte?

● Çekiliş yorumlara dayalı olarak yapıldığı için sistem çektiği yorumlar arasından kazananı belirler. Çekilen her bir yorum ise bir krediye denktir. Bu nedenle çekilişi yaparken satın alacağınız kredi sayısına dikkat etmeniz gerekir. Avantajlı kredi paketlerimiz her bütçeye uygundur. Ayrıca kredilerin son kullanım tarihi bulunmadığı gibi birden fazla gönderide de kullanılabilir.

● İlk iş olarak sisteme çekilişi yapacağınız gönderinin linkini eklemeniz gerekir. Bu linkin doğru olmasına dikkat etmelisiniz çünkü tüm çekiliş bu linke bağlı olarak yapılır. Gönderileriniz story veya post olabileceği gibi reels de olabilir.

● Ortak yapılan çekilişlerde ikinci bir gönderiyi veya hesabı da ekleyebilirsiniz. Ayrıca bu iki çekilişin sonucunu tek çekilişte belirleyebilirsiniz.

● Sistem gönderinizi tespit ettikten sonra analiz edecektir. Çıkan sonuçlardan sonra yapmanız gereken şey çekilişin kriterlerini belirlemek olacaktır. Bu kısım tamamen sizin kararlarınıza bağlıdır. Çekilişin hangi usullere göre yapılacağını şu şekilde belirlersiniz; öncelikle asil sayısının tespit edilmesi gerekir. Asil sayısı çekilişi kazanabilecek kişi sayısıdır. Ardından asiller arasından birinin size ulaşamaması gibi durumlarda gerekli olacak yedek sayısının belirlenmesi gerekir. Yedek sayış da tıpkı asil sayısı gibi sizin tercihinize bağlıdır. Bir sonraki kriter ise bir kişinin aynı çekilişe kaç kez katılabileceğidir. Dilerseniz sadece bir kere dilerseniz birden fazla kez katılım hakkı tanımlarsınız. Daha sonra çekilişte kullanacağınız etiket sayısını ve bu etiketlerin hangileri olduğunu, ayrıca çekilişe katılanların hangi hesapları takip etmesi gerektiğini belirtmeniz gerekir. Bu sayede çekiliş kriterlerinizi belirlemiş olursunuz.

● Çekilişi hazırladıktan sonra yorumların çekilmesini beklemeniz gerekir. Tüm yorumlar çekildikten sonra çekilişi başlatabilirsiniz.

● Çekilişi başlattıktan sonra dilerseniz sistemin kazananı otomatik seçmesine izin verebilir dilerseniz bunu manuel olarak siz gerçekleştirebilirsiniz.

● Çekiliş gerçekleştikten sonra kazananlar arasında değişim yapmak isterseniz çıkartma yapabilir ve sistemin yeni birini seçmesini sağlayabilirsiniz.

● Bu şekilde çekilişiniz adil bir şekilde tamamlanmış olur.



Avantajlar ve Hizmetler

Çekiliş Ofisi olarak size sunduğumuz bazı avantajlar bulunmaktadır. Sisteme dilediğiniz gönderinizi yükleyebilirsiniz. Dilerseniz postunuzu yüklersiniz dilerseniz story ve reels gönderilerinizi. Sistem hepsini kabul eder ve çekilişi ona göre düzenler. Ayrıca sisteme yüklediğiniz gönderi üzerinden sınırsız çekiliş yapabilme hakkına sahipsiniz. Aynı gönderi üzerinden yapacağınız birden fazla çekilişte sizden herhangi bir talepte bulunmamaktadır. Eski gönderileriniz üzerinden ücretsiz bir çekilişte düzenleyebilirsiniz.



Sistem tüm kriterlerin sizin tarafınızdan belirlenmesine izin vermektedir. Bu sayede tamamen sizin yönlendirmeleriniz doğrultusunda çekiliş gerçekleşmiş olur. Site ara yüzümüz canlı yayına uygundur. Takipçileriniz ile süreci paylaşmak isterseniz bunu kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu sayede size ve yaptığınız çekilişe duyulan güven artacaktır. Sizlere hem çekiliş öncesinde hem de çekiliş sonrasında onay kodu paylaşmaktayız. Bu sayede çekiliş sonucunu sitemizden teyit ettirebilirsiniz. Bu da güvenilirlik açısından son derece önemlidir.



1000 yoruma kadar sistem ücretsiz olarak kullanılabilir. Fakat 1000 yorumdan yukarısı için ücret tarifesi devreye girer. Tarife sizin satın alacağınız paketlere göre belirlenir. Çekilişi yapmak için kredi satın almanız gerekir. Her bir kredi bir yoruma denk gelir. Kredi paketleri ise son derece avantajlıdır. Bu yönüyle fiyat politikamızın her bütçeye uygun olduğunu söyleyebiliriz.



Biz firma olarak sizlere sadece sistem desteği sunmaktayız. Çekilişi düzenlemek tamamen kullanıcının sorumluluğundadır. Bu nedenle çekilişlerde herhangi bir mesuliyetimiz bulunmamaktadır. Güvenli ve adil bir çekiliş olabilmesi için yazılım desteği veriyoruz. Sistemi bu nedenle her daim güncel tutmaya özen gösteriyoruz. Hiçbir aksama olmadan çekilişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca çekiliş sonucunda gönderilecek olan hediyeyi de yine biz değil çekilişi düzenleyen kullanıcının kendisi göndermektedir. Bu konuda da herhangi bir mesuliyetimiz bulunmamaktadır.