Instagram Çekiliş Nasıl Yapılır?

08 Şubat 2021 - Pazartesi
Instagram Çekiliş Nasıl Yapılır?
Instagram çekilişi nasıl yapılır?

Instagram’da marka bilinirliğinizi yükselterek potansiyel müşterilerinizi tarafınıza çekmek ve hesap etkileşimlerinizi artırmak ister misiniz?

Daha fazla takipçi, pazarlama ve uzun vadeli marka etkileşimi için çekiliş yapmak, ölçeklenebilir bir Instagram stratejisinin ​vazgeçilmezi. Biz, s​atış yüzdelerini önemli bir ölçüde artırabilmeniz ve hedeflediğiniz çekiliş sonuçlarını sağlıklı ve güvenilir bir yöntemle alabilmeniz için bir çekiliş aracı kullanmanızı öneriyoruz.

Başarılı bir ​Instagram çekilişi ​yürütmek için ​Instagram'ın ​yönergelerine bağlı ​kalmanın​ dışında, herhangi bir kampanya oluşturmadan önce dikkat edilmesi gereken bazı hususlar var. Gelin o ipuçlarını birlikte inceleyelim.




Takipçilerinizin ilgisini çekin

Gerçek başarı için satılmayan ürünler veya kupon kodlarından ziyade en fazla talep edilen ürününüzü takipçilerinize hediye etmekle başlayın.




Katılımı basit kılın

Koşullarınızı zorlamadan, anlaşılır bir şekilde duyurun. Örneğin; “Çekilişe katılmak için 2 arkadaşınızı etiketleyin!” ya da "Gönderiyi beğenip yorum bırakın!" şeklinde belirtmeniz istediğiniz etkileşime ulaşmanızı sağlar.




Süreci uzatmayın

Instagram çekilişlerinde kullanıcıların ilgisini kaybetmemenin yolu çekiliş sürecini kısa tutmaktan geçiyor. Ortalama 3 gün içerisinde çekilişinizi sonuçlandırmanız başarılı sonuçlar yakalamanızı sağlar.




Hashtag’lere dikkat edin

Hedef kitlenize yönelik seçtiğiniz hashtag’ler ile çekilişinizi daha kolay duyurabilir ve bu sayede e-ticaret sitenizde satışlarınızı artırabilirsiniz.




5 adımda Instagram’da çekiliş yapmak

1. Çekiliş öncesinde CekilisOfisi.com’dan alacağınız onay kodunu gönderinizde paylaşın.
2. Çekiliş koşullarınızı anlaşılır bir dille takipçilerinize bildirin.
3. Kullanıcılar tarafından gelen yorum ve beğenileri incelemeye alın.
4. CekilisOfisi.com yorumlarınızı takibe alarak sistemlerine kaydeder.
5. Süre bittiğinde çekiliş sonrasında alacağınız onay kodunu, kontrol etmeleri için takipçilerinize duyurun.

Keyifli çekilişler!