Instagram Çekilişlerinin Faydaları Nelerdir?

31 Mayıs 2022 - Salı
Instagram Çekilişlerinin Faydaları Nelerdir?

Instagram, sosyal medya kullanıcılarının en çok tercih ettiği platformlardan biridir. Belirli bir sayıda takipçisi olan markalar, birçok avantajı olan instagram çekilişlerini düzenlerler. Instagram çekilişleri, sizin belirlediğiniz kurallar dahilinde, kurallara uyan takipçilerinizin tesadüfen kazandığı, takipçilerinizi ödüllendirme şeklidir. Bu avantajları maddeler halinde sıraladık:

● Hızlı bir şekilde takipçi sayınız artmış olur.

● Instagram çekilişi, hesabın reklam almasına olanak tanımaktadır.

● Instagram çekilişiyle markanız geniş bir kitleye duyurulabilir.

● Çekiliş ile gelen takipçileri, ilginç içerikler üreterek hedef kitleniz haline getirebilirsiniz. Böylece çekilişten sonra hemen takipten çıkmazlar. Hatta zamanla müşterileriniz olabilirler.

● Instagram çekilişleriyle hesabınızda etkileşim artmış olur ve keşfet kısmında üst sıralarda yer alabilirsiniz. Bu da daha fazla takipçi anlamına gelebilir.

● Instagram çekilişi, takipçi sayısını ve etkileşimi artırmak için ekonomik bir yoldur.



Instagram Çekiliş Sonuçlarının Güvenilir Olması Önemlidir

Instagram çekilişlerinin güvenilir bir çekiliş aracı ile yapılması, takipçilerinizin güvenini sarsmamak için önemlidir. Çekilişte, sizin belirlediğiniz kurallar dahilinde, kurallara uyan herkesin eşit şansa sahip olması gerekmektedir.



Güvenilir olmayan çekiliş aracı ile çekilişlerin yapılması sonucunda takipçilerinizin güvenini kaybedebilirsiniz. Takipçi sayınız azalabilir. İtibarınız zedelenebilir ve çirkin yorumlara maruz kalabilirsiniz. Can sıkıcı durumların yaşanmaması için, kendini ispatlamış çekiliş aracıları ile çekiliş yapma tercihiniz, en doğru tercih olacaktır.



Biz, Çekiliş Ofisi olarak, sizlere güvenilir ve şeffaf bir sistem sunmaktayız. Instagram çekiliş sonrasında sizlere verdiğimiz onay kodunu takipçilerinize duyurabiliyorsunuz. Takipçileriniz de sonucu teyit edebiliyor. Böylece sizlere şeffaf bir ortam sunmuş oluyoruz. Siz de güvenilirliğinizi korumuş olursunuz ve bu güven telkini sonucu ürün satışı yapıyorsanız, satış oranınız artabilmektedir.



Instagram Çekilişleriniz İçin Önemli İpuçları

● Çekilişi kazanan talihliye ne hediye vereceğinizi seçin. Bu el yapımı bir hediye de olabilir, firmanızın satmakta olduğu bir ürün de olabilir. Yeterli etkileşimi sağlaması için dikkat çekici bir özelliğe sahip olması önemlidir.

● Çekilişe katılım şartlarını basite indirgeyin. Çekilişe katılım için çok fazla kural koyarak karmaşıklaştırmak, takipçilerin ilgisini çekmemektedir. Bu nedenle katılım kurallarını basit tutmanızda fayda vardır.

● Çekiliş gönderinizin altına, katılım şartlarını sade bir dil kullanarak açıklayın.

● Instagram çekiliş gönderinizin dikkat çekici bir görselliğe sahip olmasına özen gösterin. Göze çarpan görseliniz, takipçilerinizi harekete geçirecek ve çekiliş için katılım oranı artış gösterecektir.

● Çekiliş sürecini fazla uzatmayın. Çok uzun olan süreçler, takipçilerin ilgisini çekmemektedir. Tavsiye edilen süre ise 1 gündür.

● Çekiliş gönderiniz için reklam verirseniz, daha fazla kişiye ulaşarak daha fazla etkileşim sağlamış olursunuz.

● Vereceğiniz hediyeye uygun hashtagler seçerek hedef kitlenizi etkileyebilirsiniz.

● Güvenilir bir instagram çekiliş aracı bulun. Biz, Çekiliş Ofisi olarak, sizlere ve takipçilerinize şeffaf sonuçlar sunarak adil bir çekiliş sağlamaktayız. Bu nedenle instagram çekiliş aracı olarak güvenle bizi tercih edebilirsiniz.